Αλλαγή προϊόντος

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβει ο πελάτης το δέμα του. και αυτό με την προϋπόθεση ότι το εμπόρευμα είναι στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει ανοιχτεί ή να φέρει κάποια φθορά όπως και το να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.

(Εφόσον επιστρέψετε το προϊόν πίσω θα περάσει από έλεγχο από το αρμόδιο τμήμα)

Το κόστος αλλαγής προϊόντος είναι 2,50 ευρώ για να μας στείλετε το δέμα πίσω και άλλα 2,50 ευρώ επιπλέον για να σας στείλουμε το νέο προϊόν της αρεσκείας σας.

(Στις επιστροφές προϊόντων εξαιρούνται τα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής)

Για να προχωρήσετε σε αλλαγή προϊόντων Παρακαλώ στείλτε e-mail στα κεντρικά μας γραφεία  douxsalesgr@gmail.com  για την αλλαγή που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Αποστολή ενός λάθος προϊόν

Εάν το προϊόν που θα λάβετε από εμάς είναι λάθος με σχέση αυτό το αρχικό που παραγγείλατε τότε, εμείς θα φροντίσουμε για την αλλαγή του χωρίς κανένα extra έξοδο που θα επιβαρύνει τον πελάτη μας.

Ελαττωματικά προϊόντα

εάν ένα από τα προϊόντα που θα λάβετε από εμάς διαπιστωθεί ότι έχουν κάποιο ελάττωμα τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε στα κεντρικά τηλέφωνα μας ειτε με e-mail για την επίλυση του προβλήματος. douxsalesgr@gmail.gr / 2331400963.

Σε περίπτωση που επιστραφεί το προϊόν και γίνει ο έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα και το πρόβλημα οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος τότε το κατάστημά μας θα προβεί σε άμεση αντικατάσταση του προϊόν ή την επιστροφή των χρημάτων σας (σε ένα προσωπικό λογαριασμό τράπεζας που θα εκπροσωπεί τον αρχικό αγοραστή/πελάτη)

*Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται κάθε 15 του μήνα από το λογιστήριο μας της εταιρείας Παυλίδης Θεόδωρος*

Επιστροφές προϊόντων

Εάν επιθυμείτε για οποιοδήποτε λόγο να επιστρέψετε ένα από τα προϊόντα τα οποία έχετε αγοράσει από εμάς, έχετε την δυνατότητα αντικατάστασης με κάποιο ίσης αξίας η μεγαλύτερης η και να γίνει επιστροφή χρημάτων ακολουθώντας τα παρακάτω.

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη πώλησης.  Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο για το κόστος επιστροφής του προϊόντος 2,50 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές από την εταιρεία μας μόνο εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση όπου το παραλάβατε χωρίς να έχει ανοιχτεί το πακέτο χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία και το κουτί.

*Ολα τα προϊόντα αλλαγής ή επιστροφής περνάνε από τμήμα ελέγχου ποιότητας και αξιολογούνται στο εάν παραβιάστηκαν ανοίχτηκαν οι έχουν δοκιμαστεί*

*Σας προτείνουμε να ελέγχετε την εμφάνιση και την κατάσταση του δέματος προτού το παραλάβετε από τον Κούριερ για τυχόν φθορές και χτυπήματα.*