Όροι χρήσης

H εταιρεία μας Παυλίδης Θεόδωρος Ισαάκ είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που εμπορεύεται είδη μόδας και εδρεύει στην Βέροια Ημαθίας Πιερίων TK 59132

οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμοστούν και τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

Ο κάθε επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος προκειμένου να κάνει τη χρήση των υπηρεσιών μας θεωρείται  ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήστης Χωρίς καμία εξαίρεση.

Εάν κάποιος επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους παρακάτω Όρους τοτε  οφείλει  να μην πραγματοποιήσει οποιαδήποτε συναλλαγή στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

Όροι χρήσης

Η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Υποχρεούται δε να ενημερώνει άμεσα τους καταναλωτές για οποιαδήποτε τροποποίηση μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της. Επίσης, η επιχείρηση δικαιούται να προβαίνει σε αλλαγή των τιμών των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι συμβάσεις που καταρτίζονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιούνται πάντοτε στην Ελληνική γλώσσα.

Διαχείριση Πληροφοριών

  1.   Την τιμή,
  2.   Τα έξοδα μεταφοράς,
  3.   Τον τρόπο πληρωμής,
  4.   Τον τρόπο παραλαβής.

Περιορισμός Ευθύνης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παρέχει σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που διατίθενται, αλλά δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την διαθεσιμότητα ή μη των προϊόντων.

Το www.doux.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι φωτογραφίες να αναπαριστούν το εκάστοτε προϊόν όσο το δυνατόν πιο πιστά, αλλά δεν αναλαμβάνει ευθύνη στην περίπτωση που κ ιστοτόπου ποιες φωτογραφίες δεν είναι απόλυτα ακριβείς. Κάνοντας χρήση του παρόντος αποδέχεστε ότι κάνετε χρήση με δική σας ευθύνη και τον αποδέχεστε ως έχει.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Τα σήματα, οι εικόνες, οι φωτογραφίες, κλπ, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται επομένως σε οποιαδήποτε τρίτο η αναπαραγωγή, αντιγραφή, διάδοση, μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Ευθύνη Του Χρήστη

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσία του www.doux.gr συμφωνεί να παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται στις σχετικές φόρμες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Διάφορα

  1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, έλλειψη στοκ κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail η τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  2. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το ηλεκτρονικό κατάστημα doux.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
  3. Σε περίπτωση λάθους καταχώρισης είτε ως προς την διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος ή ως προς την τιμή του, ο εκάστοτε πελάτης θα ενημερώνεται άμεσα και το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί κάθε δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.
  4. Εφαρμοστέο δίκαιο: Για κάθε διαφορά που απορρέει από την χρήση υπηρεσιών ή και για κάθε άλλο λόγο ανάμεσα στο χρήστη και την εταιρεία, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα δικαστήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ.